Studiekring 50+

Een studiekring is een succesvolle combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en nieuws ontdekken. ‘Het houdt het hoofd jong en bevredigt de nieuwsgierigheid’, aldus één van de deelnemers. Bij een studiekring blijft je geest actief.

Meer info en/of aanmelden

Boekendienst aan huis

Voor mensen die niet (meer) zelfstandig naar de bibliotheek kunnen komen is er de Dienst Boek aan Huis. De boeken en tijdschriften of andere materialen worden bij je thuisbezorgd. Wanneer je van deze dienst gebruik wilt maken neem dan contact op met de bibliotheek.

Een bibliotheekmedewerker komt bij je thuis en vertelt wat de 'boekendienst-aan-huis betekent. Je spreekt af hoeveel materialen je per keer wilt lenen, welke materialen en hoe vaak je wilt wisselen. Daarna komt een vrijwilliger van de bibliotheek langs om de boeken af te leveren.

Contact opnemen met de medewerker boekendienst-aan-huis

Zelf de bijsluiter lezen?

Seniorweb - Thuis online

Als gevolg van het coronavirus zijn we aan huis gekluisterd. Even een museum bezoeken of ergens een kopje koffie drinken bij iemand thuis of in een restaurant zit er voorlopig niet in. Gelukkig kun je via internet, thuis online, nog voldoende contact hebben. Hoe? Dat wordt door Seniorweb uitgelegd. Zij helpen je graag online op weg, met uitleg over videobellen of het gebruiken van sociale media.

Naar Thuis online