Disclaimer

Disclaimer

Het is toegestaan om - in welke vorm dan ook - de informatie en/of vormgeving van deze website te kopiëren, te vermenigvuldigen, te bewerken of door te leveren voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Citeren van informatie van deze website mag, maar graag met bronvermelding ('www.bibliotheek-wijchen.nl') en conform het auteursrecht. Teksten en afbeeldingen mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van de rechthebbende(n).

(Deep)linken, het opnemen van verwijzingen in indexen of koppenoverzichten is toegestaan.

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat u fouten of onvolledigheden tegenkomt. Hiervoor kan de Stichting Openbare Bibliotheek Wijchen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.Wel vragen wij u om dit te melden via email.

De Stichting Openbare Bibliotheek Wijchen draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op een website of webpagina waarnaar gelinkt wordt.

Het is niet altijd mogelijk om vooraf toestemming te vragen voor het nemen van foto's voor en het plaatsen van foto’s op de website. Herkent u uzelf op één van foto’s en heeft u hier bezwaar tegen, neem dan contact op via email. De foto wordt dan zo spoedig mogelijk van de website verwijderd.

Mocht deze site onverhoopt informatie bevatten waarop auteursrechten van derden berusten, neem dan contact op via email.

Aan informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.