Nieuws

 • Belastingvoorlichting

  9 januari 2018

  In maart geeft belastingdeskundige Tonny Goris uitleg over het digitaal invullen van de belastingaangifte.

  Bekijk details van Belastingvoorlichting

 • Cursus Digisterker - Leer omgaan met de digitale overheid

  8 januari 2018

  De overheid verwijst burgers steeds vaker en nadrukkelijker naar haar digitale loketten. Dat maakt het aanvragen van huurtoeslag, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing er niet altijd gemakkelijker op.

  Bekijk details van Cursus Digisterker - Leer omgaan met de digitale overheid

 • Actie geslaagd

  23 december 2017

  De crowdfunding actie is geslaagd! Het benodigde bedrag van € 1500,- voor de stoeltjes is binnen. Vanaf voorjaar 2018 zit u in een comfortabele stoel tijdens het bijwonen van een lezing op de Vloer. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

  Bekijk details van Actie geslaagd

 • Onze website nu via veilige verbinding

  18 oktober 2017

  Sommige onderdelen van de site van de Bibliotheek Wijchen hadden al langer een beveiligde verbinding (zoeken in de catalogus en Mijn Bibliotheek), maar nu is de hele site verbonden via een beveiligde verbinding. Dit betekent dat de informatie die tussen de browser en de server van de bibliotheekwebsite versleuteld (onleesbaar) wordt verstuurd. U herkent de beveiligde verbinding alsvolgt: in de adresbalk van de browser staat nu https://www.bibliotheek-wijchen.nl. De meeste browsers geven ook aan...

  Bekijk details van Onze website nu via veilige verbinding

 • Landelijk gastlenen

  6 januari 2016

  Wil je af en toe in een andere bibliotheek materialen lenen? Bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, studeert of sport? Dan is er nu landelijk gastlenen: lenen in een andere gemeente, gewoon op je eigen abonnement.

  Bekijk details van Landelijk gastlenen