• Nederland leest Ik robot van Isaac Asimov

2 november 2017

Het thema van Nederland Leest is ‘Robotica’ en in de maand november is het boek ‘Ik, robot’ van Isaac Asimov gratis af te halen in de Bibliotheek (op = op). ‘Ik, robot’ is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers!

Bekijk details van Nederland leest Ik robot van Isaac Asimov

• Onze website nu via veilige verbinding

18 oktober 2017

Sommige onderdelen van de site van de Bibliotheek Wijchen hadden al langer een beveiligde verbinding (zoeken in de catalogus en Mijn Bibliotheek), maar nu is de hele site verbonden via een beveiligde verbinding. Dit betekent dat de informatie die tussen de browser en de server van de bibliotheekwebsite versleuteld (onleesbaar) wordt verstuurd. U herkent de beveiligde verbinding alsvolgt: in de adresbalk van de browser staat nu https://www.bibliotheek-wijchen.nl. De meeste browsers geven ook aan...

Bekijk details van Onze website nu via veilige verbinding

• Bestuurslid gezocht

27 september 2017

De Bibliotheek Wijchen zoekt wegens aflopende bestuurstermijnen een nieuw, enthousiast bestuurslid. Affiniteit met bibliotheekwerk is gewenst. De verdeling van bestuursportefeuilles wordt in overleg vastgesteld. Voor meer info: voorzitter@bibliotheek-wijchen.nl of bel naar 024-641 71 44.

Bekijk details van Bestuurslid gezocht

• Nieuwe website

23 juni 2017

De website van de Bibliotheek Wijchen wordt aangepast aan de nieuwe vormgeving van de landelijke huisstijl van de openbare bibliotheken. Daarna zal de site via een beveiligde verbinding te bereiken zijn.

Bekijk details van Nieuwe website

• Landelijk gastlenen

6 januari 2016

Wil je af en toe in een andere bibliotheek materialen lenen? Bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, studeert of sport? Dan is er nu landelijk gastlenen: lenen in een andere gemeente, gewoon op je eigen abonnement.

Bekijk details van Landelijk gastlenen