• Talent in Wijchen

14 december 2018

Iedereen kan meedoen! In Wijchen wonen sinds 2016 mensen uit 67 verschillende landen. Tijd om elkaar beter te leren kennen door samen leuke dingen te doen! Doel van “Talent in Wijchen” is dat iedereen in Wijchen kan meedoen. Wij brengen talenten van allerlei Wijchenaren bij elkaar en helpen nieuwkomers beter Nederlands te leren. Doe je ook mee?

Bekijk details van Talent in Wijchen

• Cadeautip Sint/Kerst

29 november 2018

Geef een jaarabonnement (12 maanden + 3 maanden gratis) cadeau en ontvang zelf ook 3 maanden gratis lidmaatschap. Met een abonnement geeft u ontspanning, inspiratie en verrassing cadeau. Een mooi en origineel cadeau. Deze actie loopt t/m 31 december 2018.

Bekijk details van Cadeautip Sint/Kerst

• Pietengym met Maartje Jolijn

22 november 2018

Peuters en kleuters tot en met 6 jaar kunnen in de bibliotheek meedoen met deze Pietengym. Maartje Jolijn van Plezier in Bewegen geeft deze doorlopende beweegactiviteit op de Vloer van de bibliotheek. Aan het eind krijgen de kinderen een Pietendiploma. Vrijdag 30 november van 14.30 tot 16.30 uur, toegang is gratis en opgeven hoeft niet.

Bekijk details van Pietengym met Maartje Jolijn

• Frits Hess koninklijk onderscheiden

8 november 2018

Frits Hess zet zich al 25 jaar in voor de Bibliotheek Wijchen. 3 November heeft de burgemeester hem daarvoor koninklijk onderscheiden.

Bekijk details van Frits Hess koninklijk onderscheiden

• Pien Reuvers wint de Voorleeswedstrijd

3 maart 2018

Pien Reuvers van De Viersprong heeft zaterdag 3 maart de Wijchense ronde van de Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze ronde was een voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Met deze winst heeft ze een plekje verdiend in de Regionale Finale op 14 maart in Tiel. De winnaar van die ronde gaat naar de Provinciale Finale in Arnhem.

Bekijk details van Pien Reuvers wint de Voorleeswedstrijd

• Actie geslaagd

23 december 2017

De crowdfunding actie is geslaagd! Het benodigde bedrag van € 1500,- voor de stoeltjes is binnen. Vanaf voorjaar 2018 zit u in een comfortabele stoel tijdens het bijwonen van een lezing op de Vloer. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Bekijk details van Actie geslaagd

• Onze website nu via veilige verbinding

18 oktober 2017

Sommige onderdelen van de site van de Bibliotheek Wijchen hadden al langer een beveiligde verbinding (zoeken in de catalogus en Mijn Bibliotheek), maar nu is de hele site verbonden via een beveiligde verbinding. Dit betekent dat de informatie die tussen de browser en de server van de bibliotheekwebsite versleuteld (onleesbaar) wordt verstuurd. U herkent de beveiligde verbinding alsvolgt: in de adresbalk van de browser staat nu https://www.bibliotheek-wijchen.nl. De meeste browsers geven ook aan...

Bekijk details van Onze website nu via veilige verbinding

• Landelijk gastlenen

6 januari 2016

Wil je af en toe in een andere bibliotheek materialen lenen? Bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, studeert of sport? Dan is er nu landelijk gastlenen: lenen in een andere gemeente, gewoon op je eigen abonnement.

Bekijk details van Landelijk gastlenen