• Pien Reuvers wint de Voorleeswedstrijd

3 maart 2018

Pien Reuvers van De Viersprong heeft zaterdag 3 maart de Wijchense ronde van de Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze ronde was een voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Met deze winst heeft ze een plekje verdiend in de Regionale Finale op 14 maart in Tiel. De winnaar van die ronde gaat naar de Provinciale Finale in Arnhem.

Bekijk details van Pien Reuvers wint de Voorleeswedstrijd

• Actie geslaagd

23 december 2017

De crowdfunding actie is geslaagd! Het benodigde bedrag van € 1500,- voor de stoeltjes is binnen. Vanaf voorjaar 2018 zit u in een comfortabele stoel tijdens het bijwonen van een lezing op de Vloer. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Bekijk details van Actie geslaagd

• Onze website nu via veilige verbinding

18 oktober 2017

Sommige onderdelen van de site van de Bibliotheek Wijchen hadden al langer een beveiligde verbinding (zoeken in de catalogus en Mijn Bibliotheek), maar nu is de hele site verbonden via een beveiligde verbinding. Dit betekent dat de informatie die tussen de browser en de server van de bibliotheekwebsite versleuteld (onleesbaar) wordt verstuurd. U herkent de beveiligde verbinding alsvolgt: in de adresbalk van de browser staat nu https://www.bibliotheek-wijchen.nl. De meeste browsers geven ook aan...

Bekijk details van Onze website nu via veilige verbinding

• Landelijk gastlenen

6 januari 2016

Wil je af en toe in een andere bibliotheek materialen lenen? Bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, studeert of sport? Dan is er nu landelijk gastlenen: lenen in een andere gemeente, gewoon op je eigen abonnement.

Bekijk details van Landelijk gastlenen