Taalcursussen

De Bibliotheek Wijchen biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde taalcursussen aan. De taalcursussen starten twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar. Een taalcursus kost € 110,- en bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur. 

Een taalcursus gaat door bij voldoende inschrijvingen. Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, dan gaat de taalcursus niet door en wordt er contact met je opgenomen. 

Spaans

Spaans voor beginners niveau 1
In deze cursus leer je de basis van de Spaanse taal en maak je kennis met de grammatica. Inclusief cursusmateriaal en huiswerk.

Donderdag 1 oktober 20.00 - 21.30 uur.
Aanmelden...

Spaans voor gevorderden niveau 2
Deze cursus gaat verder waar de beginnerscursus Spaans gestopt is. De vervolgcursus Spaans zal zich richten op verschillende thema's (sport, milieu, eten / cultuur, reizen).

Maandag 28 september 20.00 - 21.30 uur.
Aanmelden...

Spaans conversatieles niveau 3 
Verschillende thema’s zoals reizen, eten, cultuur, sport en milieu komen aan bod. Door deze conversatielessen breid je je woordenschat spelenderwijs uit en krijg je de Spaanse taal steeds beter onder de knie. De conversatieles is voor gevorderden, kennis van de Spaanse taal is vereist.

Woensdag 30 september 20.00 - 21.30 uur.
Aanmelden...

Vakantie Spaans voor beginners - deze cursus gaat niet door
In deze cursus leer je de basis van de Spaanse taal. Inclusief cursusmateriaal en huiswerk.

Maandagochtend 28 september 10.30 12.00 uur.

 

Docent: Alex Rodil is een native speaker met een jarenlange ervaring met taalcursussen.
Voor vragen over deze cursus kun je bellen of mailen naar de docent.

Telefoonnummer: 0649968105
Mailadres: alexrodil2@hotmail.com

Frans

Frans voor beginners niveau 1
In deze cursus leer je de basis van de Franse taal en maak je kennis met de grammatica. 

Dinsdag 29 september 20.00 - 21.30 uur
Aanmelden...

 

Frans voor gevorderden niveau 2 
Deze cursus gaat verder waar de beginnerscursus Frans gestopt is. De vervolgcursus Frans zal zich richten op verschillende thema's (sport, milieu, eten / cultuur, reizen).

Vrijdagochtend 10.00 - 11.30 uur.
Aanmelden...

Docente: Carole van der Heijden-Messerli. Carole ​​​is een native speaker ​uit Neuchâtel, Zwitserland. Zij is heel enthousiast en spreekt elke dag Frans met haar kinderen.

Engels

Engels voor beginners niveau 1 - deze cursus gaat niet door
In deze cursus leer je de basis van de Engelse taal en maak je kennis met de grammatica. Inclusief cursusmateriaal. Onderwerpen die aan bod komen: het dagelijks leven, de Engelse cultuur en actualiteit.

Donderdag 8 oktober 15.00 - 16.30 uur.

Docente Carole van der Heijden-Messerli heeft 20 jaar geleden de Proficency from the Cambridge college gehaald en sindsdien spreekt ze elke dag Engels, voor haar werk maar ook met haar man.