Talent in Wijchen verbindt Wijchenaren met elkaar door

· Voorlezen
· Dansen, zingen en toneel spelen
· Fotograferen
· Decor bouwen voor een theatervoorstelling

Wat houdt het allemaal in?

Start fotogroep

Samen wandelen en foto’s nemen. En dan later over deze foto’s met elkaar en met anderen praten. Dat is het idee achter deze fotogroep. En wie weet komen jouw foto’s wel in het “Talent in Wijchen kwartetspel”?!

Spreekt dit idee je aan, kom dan op maandag 25 februari naar de Bibliotheek!

Begin: 10 uur | Einde: 11.30 uur | Gratis incl. thee of koffie

6 gratis workshops zang, dans of toneel jeugd of 18+

Meedoen aan de voorstelling op 13 april gegeven door Wijchenaren met verschillende nationaliteiten? In 6 gratis workshops werk je samen met een docent van Theaterschool Hakoena hier naar toe. Je kunt kiezen uit zang, dans en toneel, voor jeugd (12-16 jaar) en 18+.  

Het dansen voor 18+ is alleen voor vrouwen. 

Snel beginnen: Voorlezen

Wil je jonge kinderen uit een ander land helpen om sneller Nederlands te leren? Meld je dan aan als voorlezer! Nederlands leren zorgt ervoor dat je écht mee kunt doen in Wijchen. Voorlezen helpt jonge kinderen om snel meer woorden te leren en is daarnaast natuurlijk vooral leuk!

Voor “Talent in Wijchen” zoeken wij 20 vrijwilligers die 20 weken lang in 20 gezinnen uit een ander land komen voorlezen. De bibliotheek brengt je in contact met jouw gezin en traint je in interactief voorlezen. Doe je mee?! Je kunt al snel beginnen!

Of zoek je een voorlezer? Voor je eigen of een ander gezin? Meld je dan hier aan!

Gratis theatervoorstelling in de Bibliotheek

Kun je niet meedoen aan de workshops maar wil je wel graag Wijchenaren uit allerlei landen in actie zien en leren kennen? Kom dan naar de voorstelling op zaterdag 13 april!

Ook tijdens deze voorstelling staan elkaar ontmoeten en samen plezier hebben centraal.

Begin: 19.30 uur | Einde: 21 uur | Gratis incl. thee of koffie