• Wijchense finale Nationale Voorleeswedstrijd

23 februari 2021

Op maandag 22 februari vond de Wijchense finale plaats van de Nationale Voorleeswedstrijd. Dit jaar was het zonder publiek, maar met professionele cameraman Marc van Kampen van Kampvuur.tv!

Bekijk details van Wijchense finale Nationale Voorleeswedstrijd

• Werkzaamheden de Bibliotheek Wijchen gaan gewoon door!

2 februari 2021

Bij controle van de vloer van de eerste verdieping van de Bibliotheek Wijchen is gebleken dat die nèt niet voldoet aan aangescherpte veiligheidseisen. Voor alle zekerheid en in afwachting van een permanente oplossing zijn er stempels geplaatst ter ondersteuning en zijn er delen van de ruimte afgezet.

Bekijk details van Werkzaamheden de Bibliotheek Wijchen gaan gewoon door!

• Prijswinnaar Nederland Leest

10 december 2020

Winnares Zwanet Reinders neemt haar prijs in ontvangst naar aanleiding van onze prijsvraag tijdens ‘Nederland Leest’! Haar favoriete geschiedenisboek is ‘Grote verwachtingen’ van Geert Mak. Ze wint het geschiedenis boek van de Wijchense Canon. Veel plezier ermee!

Bekijk details van Prijswinnaar Nederland Leest

• Digisterker door doen

7 juli 2020

Wil je leren hoe je jouw DigiD aanvraagt of hoe je iets op een website van de overheid kunt vinden? Hoe je iets bij de gemeente aanvraagt of met een mijn-omgeving kunt werken? Dat kan nu thuis!

Bekijk details van Digisterker door doen

• Telefonische Digitale Inloopochtend (DIO)

6 juli 2020

Tot begin maart kon je met al jouw digitale vragen naar onze Digitale Inloopochtend (DIO) komen. Om je ook op afstand te kunnen blijven helpen, opent op 7 juli onze telefonische DIO. Het is een service op afspraak.

Bekijk details van Telefonische Digitale Inloopochtend (DIO)

• Maatregelen coronavirus

18 maart 2020

De Bibliotheek Wijchen is weer gedeeltelijk open, het Servicepunt Bergharen is nog wel gesloten. Er worden maatregelen genomen om te voorkomen dat er boete ontstaat vanwege niet ingeleverde boeken.

Bekijk details van Maatregelen coronavirus

• Landelijk gastlenen

6 januari 2016

Wil je af en toe in een andere bibliotheek materialen lenen? Bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, studeert of sport? Dan is er nu landelijk gastlenen: lenen in een andere gemeente, gewoon op je eigen abonnement.

Bekijk details van Landelijk gastlenen