Lid worden

Om van alle faciliteiten van de Bibliotheek Wijchen gebruik te kunnen maken, moet u lid zijn. Hoe u lid kunt worden en welke voordelen dat biedt, kunt u lezen op deze pagina.

Lid worden

Wilt u gebruik maken van alle mogelijkheden van de bibliotheek ? Dan kunt u een abonnement aanvragen in de bibliotheek. U kunt u inschrijven in de twee vestigingen van de Bibliotheek Wijchen in Wijchen en Bergharen. Bij het inschrijven vragen we een legitimatie. Dit kan een identiteitskaart zijn, een paspoort of een rijbewijs. Een schoolpas geldt niet als legitimatiebewijs.

Wanneer u een betaald abonnement aanvraagt, betaalt u het abonnement contant bij inschrijving of kunt u kiezen voor een betaling per incasso. Wanneer u kiest voor incasso dan krijgt u een korting van € 3,-. (Dit geldt niet voor een tijdelijk abonnement)

Alle tarieven en voorwaarden op een rijtje

Abonnementen

  • 0 - 17 jaar: Gratis (Inschrijfgeld: € 7,50)
  • Vanaf 18 jaar: € 55,- (Inschrijfgeld: € 7,50)
  • Vanaf 18 jaar Miniabonnement: Gratis (leengeld: € 3,50 per geleend item) Speciaal voor incidentele leners. U betaalt € 3,50 per item. Verlengen en reserveren is gratis. Inschrijfgeld € 7,50
  • Vanaf 18 jaar Tijdelijk abonnement: € 16,- Voor € 16,00 krijgt u een abonnement, waarmee u gedurende 3 maanden boeken, tijdschriften, dvd’s en nog veel meer kunt lenen. Geen inschrijfgeld
  • Scholen: € 25,- per pas Hiermee kan een school 30 materialen lenen. Uitleentermijn boeken: 6 weken. Andere materialen: 4 weken. (Inschrijfgeld: € 7,50)

Voordeel met uw bibliotheekpas

Met uw bibliotheekpas krijgt u voordeel bij verschillende attracties en activiteiten in de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland. Bijvoorbeeld korting bij safaripark De Beekse Bergen, korting bij Ecomare, korting op een bakworkshop bij het Bakatelier. Maar ook kortingen op de lezingen van de bibliotheek en de Volksuniversiteit Wijchen, korting op voorstellingen in 't Mozaïek. Uw bibliotheekpas is meer dan alleen een kaart om boeken te lenen !

Bekijk alle kortingen en acties op: Voordeel met je Biebpas