Kampvuurvertellingen

17 september 2021, van 19:00 tot 23:00 | Op het pleintje bij de ingang van ’t Mozaïek, Campuslaan 6 in Wijchen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De zon gaat langzaam onder, het kampvuur knettert, de verhalenverteller schraapt zijn keel. Met zijn woorden neemt de verteller je mee naar ver weg en lang geleden.

Vorig jaar heb je Kampvuurvertellingen moeten missen, maar dit jaar gaan we gewoon weer mooie verhalen vertellen. Ook dit jaar zijn er voor iedereen verhalen: voor kinderen, gezinnen, voor humorzoekers en thrillerseekers. Voor mensen die op zoek zijn naar een avond gezelligheid en voor mensen die op zoek zijn naar letterpareltjes. De vier vertellers staan te trappelen om weer live te mogen gaan vertellen, na een jaar van droog staan of online vertellen.

Zoals veel anders is, zo is Kampvuurvertellingen dit jaar ook anders dan je gewend bent. Het evenement vindt niet plaats op de laatste vrijdag van de Zomervakantie, maar op 17 september. We houden ons aan de dan geldende coronamaatregelen. Hoe die er precies uit zullen zien weten we nu nog niet. We gaan er van uit dat we niet met een heel grote groep bij elkaar kunnen komen, daarom hebben we de avond in 3 tijdsloten verdeeld. Je reserveert een plekje in een tijdslot. Je kunt kiezen voor een deel van het programma, maar je kunt natuurlijk ook de hele avond blijven. je schrijft je dan in voor alle drie de tijdsloten.

We zijn aangenaam verrast door de vele aanmeldingen. Dit betekent dat de Tijdsloten 1 en 2 al helemaal vol zitten. Voor die Tijdsloten kun je op de wachtlijst gezet worden. Als iemand zich afmeldt vóór 17 september, dan wordt, op volgorde van aanmelding, iemand van de wachtlijst toegevoegd aan de gelukkigen die bij deze editie aanwezig kunnen zijn.

Tijdslot 1

19:00 – 19:45 uur: Kinderen (dit tijdslot is al volgeboekt)

In de eerste drie kwartier vertellen we verhalen speciaal voor jonge kinderen tot een jaar of 8: we nemen de kinderen mee het verhaal in, laten ze veilig rondwandelen in werelden waar ze normaal gesproken niet komen. Een beetje spanning zit er wel in de verhalen, maar aan het eind komt alles goed, zoals het hoort bij verhalen voor jonge kinderen

Tijdslot 2

20:00 – 22:00 uur : Voor iedereen van jong tot oud (dit tijdslot is al volgeboekt)

In dit grootste blok zitten verhalen voor de hele familie, ze zijn iets langer en moeilijker dan de verhalen uit het eerste blok. Er kan ook meer geweld in voorkomen, hoewel het nooit echt bloederig wordt (wil je dat, blijf dan vooral ook tijdens het derde tijdslot). Kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen zullen zeker genieten van deze verhalen.

Tijdslot 3

22:15 – 23:00 uur: Griezelen

Voor wie durft: verhalen waar niet gekeken wordt op een spatje bloed meer of minder. Het kunnen verhalen zijn over kille moorden, maar ook over scheppende skeletten of slijmerige slakken die in je mond kruipen. Griezelen kan op veel verschillende en verschrikkelijke manieren. Hou je daar van? Dan is dit laatste tijdslot voor jou.

Zin gekregen?

Je kunt je hier aanmelden. Per tijdslot is er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via onderstaande knop. Kom gratis naar de verhalen luisteren! Een (contante) vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs. Consumpties zijn voor eigen rekening. Meer dan twee uur verhalen bij het kampvuur. Heerlijk!