Maatregelen bij bibliotheekbezoek

Binnen Bibliotheken gelden landelijke en regionale veiligheidsvoorschriften.

Bezoekers moeten 1,5 meter afstand houden tot elkaar. We vragen onze bezoekers bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Een mandje is verplicht (1 per persoon, ook de kinderen), aangezien we gebonden zijn aan een maximum aantal bezoekers. Heb je covid-gerelateerde klachten dan blijf je thuis.

Mondkapjes: 
Het dragen van een mondkapje in publieke ruimten is verplicht.

Bezorgservice: 
Behoor je tot de risicogroep en kan je niet naar de Bibliotheek komen? Dan komen wij je boeken gratis bezorgen. Bel met onze klantenservice via het telefoonnummer 024-6417144. Geef aan ons door welke materialen je graag wilt lezen, dan zorgen wij ervoor dat ze bij jou thuis worden gebracht.

Activiteiten: 
Onze activiteiten gaan door, maar kijk in de agenda voor de actuele status. Het kan voorkomen dat we plotseling activiteiten moeten annuleren. Deelnemers die covid-gerelateerde klachten hebben, mogen niet deelnemen. 

 • Corona

  De persconferenties over corona van de overheid in eenvoudige taal. 

  En andere websites met begrijpelijke uitleg over corona.

 • App Coronamelder

  Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden.

  Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

 • E-books en Luisterboeken

  Per september zijn er een aantal dingen vernieuwd bij de online Bibliotheek.

  Heb je een vraag? Klik dan op meest gestelde vragen. Je vindt daar de meest gestelde vragen over deze veranderingen. Staat je vraag er niet bij? De medewerkers van de klantenservice van de onlinebibliotheek helpen je graag verder. 

   

 • 28 gratis trainingen

  Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

  Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. 

Nieuw in de collectie e-books

Bekijk alle nieuwe e-books in de online bibliotheek

Verlengen en gegevens bekijken

Cursussen/Workshops/Lezingen

Activiteitenagenda

Word lid van de bibliotheek

Openingstijden vandaag

de Bibliotheek Wijchen
09:30 - 17:30