Taalcursussen

De Bibliotheek Wijchen biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde taalcursussen aan. De taalcursussen starten twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar. Een taalcursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur. Een taalcursus kost € 110,-. 

Een taalcursus gaat door bij voldoende inschrijvingen. Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, dan gaat de taalcursus niet door en wordt er contact met je opgenomen. 

Spaans

Het is nog niet bekend wanneer de cursus start. Laat je gegevens achter en we nemen contact op zodra er meer bekend is.

Spaans voor beginners niveau 1
In deze cursus leer je de basis van de Spaanse taal en maak je kennis met de grammatica. Inclusief cursusmateriaal en huiswerk.

Wachtlijst Spaans voor beginners niveau 1
 

Spaans voor gevorderden niveau 2
Deze cursus gaat verder waar de beginnerscursus Spaans gestopt is. De vervolgcursus Spaans zal zich richten op verschillende thema's (sport, milieu, eten / cultuur, reizen).

Wachtlijst Spaans voor gevorderden niveau 2
 

Spaans conversatieles niveau 3 
Verschillende thema’s zoals reizen, eten, cultuur, sport en milieu komen aan bod. Door deze conversatielessen breid je je woordenschat spelenderwijs uit en krijg je de Spaanse taal steeds beter onder de knie. De conversatieles is voor gevorderden, kennis van de Spaanse taal is vereist.

Wachtlijst Spaans conversatieles niveau 3
 

Vakantie Spaans voor beginners 
In deze cursus leer je de basis van de Spaanse taal. Inclusief cursusmateriaal en huiswerk.

Wachtlijst Vakantie Spaans voor beginners

Frans

Vanwege de vele aanmeldingen start de cursus Frans voor beginners eerder dan gepland. De cursus start op dinsdag 5 oktober van 20.00 uur tot 21.30 uur. 

Het is nog niet bekend wanneer de andere cursussen van Frans starten. Laat je gegevens achter en we nemen contact op zodra er meer bekend is.

Frans voor beginners niveau 1
In deze cursus leer je de basis van de Franse taal en maak je kennis met de grammatica. 

Aanmelden Frans voor beginners

Frans voor gevorderden niveau 2 
Deze cursus gaat verder waar de beginnerscursus Frans gestopt is. De vervolgcursus Frans zal zich richten op verschillende thema's (sport, milieu, eten / cultuur, reizen).

Wachtlijst Frans voor gevorderden niveau 2
 

Docente: Carole van der Heijden-Messerli. Carole ​​​is een native speaker ​uit Neuchâtel, Zwitserland. Zij is heel enthousiast en spreekt elke dag Frans met haar kinderen.

Engels

Vanwege de lockdown worden er nog lessen van de vorige cursus ingehaald. De nieuwe cursus begint daarom in januari 2022. Laat je gegevens achter en we nemen contact op zodra er meer bekend is.

Engels voor beginners niveau 1 
In deze cursus leer je de basis van de Engelse taal en maak je kennis met de grammatica. Inclusief cursusmateriaal. Onderwerpen die aan bod komen: het dagelijks leven, de Engelse cultuur en actualiteit.

Wachtlijst Engels voor beginners niveau 1
 

Docente Carole van der Heijden-Messerli heeft 20 jaar geleden de Proficency from the Cambridge college gehaald en sindsdien spreekt ze elke dag Engels, voor haar werk maar ook met haar man.