Lezing Chronisch pijn

17 juni 2019, van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek Wijchen - de Vloer

Kosten: Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Pijn en vermoeidheid is een veel voorkomend iets. Er wordt veel onderzoek naar gedaan. Toch heeft niemand een antwoord op de klachten… ofja.. ieder een ander. Tijd dus voor antwoorden: De 7 belangrijkste ontdekkingen tot nu toe! En het belangrijkste…. wat nu?

Dus heb jij of ken jij iemand met chronische en/of aanhoudende pijn- of vermoeidheidsklachten aan de nek en schouders of de lage rug. dan kan deze lezing misschien wel een eye-opener zijn. De lezing wordt gegeven door Siebe Bosman en Thom May van Fysiotherapie Bosman & May.  

Siebe en Thom hebben beiden hun studie tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na hun studie wilden ze voortbouwen op alle interessante ontwikkelingen die ze mee kregen tijdens de opleiding. Vandaar dat ze direct de kans hebben gegrepen om hun visie op gezondheid en zorg in de praktijk te brengen in het leefstijlcentrum Wijchen Gezond.
Naast hun gezamenlijke praktijk werken ze ieder nog een aantal uren per week bij andere fysiotherapeuten. Zo blijven zij volop in beweging en op de hoogte van ontwikkelingen buiten de eigen praktijk.