Zomerlezen Fotowedstrijd

9 juni 2021 t/m 28 augustus 2021

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het is zomer… En wat is er dan leuker om mooie foto’s te maken, die te delen en daarmee kans te maken op een mooie prijs!

Fotografeer jezelf met een boek op je favoriete leesplek, dat kan in je achtertuin zijn maar ook op honderden kilometers afstand.

De foto’s worden opgehangen in de Bibliotheek Wijchen, alle inzenders maken kans op een mooie prijs! De winnende foto plaatsen we op onze bibliotheeksite en onze Facebookpagina.

Stuur je mooiste zomerleesfoto naar: info@bibliotheek-wijchen.nl. Meedoen kan tot en met zaterdag 28 augustus.

Veel plezier met lezen en het maken van een foto!

Tijdelijk ZomerAbonnement

Lees jij graag in de zomer, maar de rest van het jaar niet? Sluit dan een Tijdelijk Abonnement af. Voor maar € 18,50 lees je drie maanden lang boeken waar jij van houdt! 

Ontspan met een boek tijdens Zomerlezen 2021

Of je nu van romans of thrillers houdt, in de tuin leest of op het strand, hele avonden of af en toe een hoofdstuk: Lezen laat je zonnig en zorgeloos ontspannen – dát is het Zomerlezengevoel.

De Bibliotheek Wijchen staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen. We helpen je graag bij het vinden van een boek rondom het thema Lees de wereld rond – Ga op reis in een boek. Kom naar bibliotheek en leen een boek om in op reis te gaan! Zomerlezen is een campagne van CPNB.