Klooien met Kinderboeken

9 juli 2018 t/m 19 augustus 2018 | de Bibliotheek Wijchen/de Bibliotheek Bergharen

Kosten: Stempelkaart is gratis; de prijs van de activiteiten verschillen

Het is bijna vakantie en dat betekent maar één ding… dat we een hele hoop vrije tijd hebben om te vullen. De Bibliotheek Wijchen verrast je met iets waar je helemaal in op kunt gaan!

Klooien met kinderboeken. Lekker bezig met de bieb!

Denk je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN! Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken. We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en stellen een Klooi-collectie samen voor jou om te komen ontdekken.

Doe mee met Klooien met kinderboeken, het lees- en doe-programma bij de Bibliotheek en lees boeken die je aan het klooien zetten.
Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten, bij een volle stempelkaart ontvang je een echt Klooien met kinderboeken-diploma! En dat niet alleen, iedere deelnemer mag z’n werk exposeren in de bibliotheek!

Er zijn 10 categorieën op je Klooidiploma: Koken, Schrijven/Tekenen, Techniek, Experimenteren, Mooi maken, Programmeren, Stunts, Knutselen, Onderzoeken en Lachen.

Klooi-activiteiten in de bibliotheek

Je kunt zelf aan de slag met de boeken en zo stempels sparen, maar je kunt ook meedoen met de Klooi-activiteiten die we in de vakantie organiseren. Als je meedoet aan de activiteit verdien je een stempel op je kaart. Kijk verder in de agenda om te zien welke activiteiten er zijn in de vakantie. Kom regelmatig terug, want er komen steeds nieuwe activiteiten bij.

Deze klooiactiviteiten staan al gepland: