Hulp bij boekbespreking voor kinderen

20 januari 2022 | de Bibliotheek Wijchen - Lokaal 2.07 in 't Mozaïek

Zit je op de basisschool en heb je hulp nodig bij je boekbespreking? Kom dan naar de bibliotheek. Wij helpen je graag met de voorbereiding. Vanaf 14.30 uur kun je daarvoor terecht in lokaal 2.07 van 't Mozaïek.

Boekbespreking houden

Vind jij het ook lastig om een boekbespreking te geven? Misschien heb je moeite met het lezen van een boek of heb je gewoon een hekel aan lezen. Of vind je het lastig om voor de klas te staan. Welk stuk moet je nou voorlezen? En hoe vertel ik over het boek, zonder dat ik alles verklap?

Wij helpen je graag met de voorbereiding! Van Marieke krijg je allerlei tips voor je boekbespreking.

Heb je nog geen boek voor je boekbespreking? Zoek dan eerst een boek uit dat je wilt gebruiken voor je boekbespreking. Weet je niet welk boek je moet kiezen? Ook daarmee kunnen wij je helpen.