BoekStartuurtje Nieuwe basisschool in Wijchen

1 september 2021, van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Wijchen - de Weide

Kosten: Gratis toegankelijk, aanmelden verplicht.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij ook heel graag meer weten over de nieuwe basisschool in Wijchen, het Leer- en Ontwikkelcentrum (LOC) De Bonte Boomhut?

Het BoekStartuurtje zit vol. Wel kun je je nog aanmelden voor op de wachtlijst. Mocht er nog een BoekStartuurtje gegeven worden of als er op een ander moment uitleg wordt gegeven door de oprichters van de Bonte Boomhut, nemen wij contact met je op. 

Op 1 september tijdens het Boekstartuurtje zullen enkele oprichters van De Bonte Boomhut door het prentenboek 'Het Kleurenmonster' voor te lezen met de kinderen in gesprek gaan over allerlei gevoelens. Vervolgens informeren zij graag ouders over de ideeën waarop de nieuwe basisschool in Wijchen is gebaseerd: positieve psychologie, aandacht voor emoties en welbevinden. Ook is er alle ruimte voor het beantwoorden van vragen. 

BoekStartuurtje

Iedere woensdagochtend van 10.00 - 11.00 uur kunnen ouders met jonge kinderen (van 2 tot 4 jaar) elkaar ontmoeten bij het BoekStartuurtje. Het BoekStartuurtje start om 10 uur met het Voorleestrom-lied. Er wordt voorgelezen en ook versjes en liedjes zullen aan bod komen.Een keer in de maand is er een speciale gast op het gebied van peuters. Toegang is gratis, aanmelden is verplicht.