Lezing Het hooggevoelige kind

21 februari 2019, van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Wijchen

Kosten: Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden

Is jouw kind snel overprikkeld? Ziet en voelt hij/zij van alles? Denkt het overal over na? Is je kind meestal moe, druk of boos na een schooldag of een feestje? De term hooggevoeligheid hoor je de laatste tijd steeds vaker.

Maar wat is het nu precies?  En als jouw kind hooggevoelig is, wat kun je voor hem/haar doen? Miranda Verlaan, hooggevoeligheidsdeskundige, geeft je tijdens deze lezing informatie en praktische tips. De lezing is gratis bij te wonen. Wel graag even aanmelden via onderstaande knop.

10 jaar geleden startte Miranda Verlaan haar praktijk Bewust Balans waar ze zich vooral richt op hooggevoeligheid, onzekerheid, stress en burn-outklachten. Met veel passie en plezier behandelt ze dagelijks volwassenen én kinderen. Hierbij zet ze, naast haar kennis en ervaring, ook haar intuïtie in om een passende behandeling te geven.

Ze is gespecialiseerd in hooggevoeligheid, een eigenschap die 20% van de mensen bezit en die voor velen als last wordt ervaren. Haar doel is om van die last een kracht te maken zodat je weer vrolijk, vitaal en vol vertrouwen door het leven kan gaan. Positief, effectief, sensitief én met beide benen op de grond zijn belangrijke pijlers in haar manier van behandelen.

De therapie richt zich op de gehele mens; zowel energetisch als mentaal (bewustwording, wie ben ik, wat zijn mijn grenzen) alsook lichamelijk (voeding, vitamines, mineralen).