Kampvuurvertellingen

16 augustus 2019, van 20:00 tot 22:30 | Op het pleintje bij de ingang van ’t Mozaïek, Campuslaan 6 in Wijchen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De zon gaat langzaam onder, het kampvuur knettert, de verhalenverteller schraapt zijn keel. Met zijn woorden neemt de verteller je mee naar ver weg en lang geleden.

Wil je eens een nostalgische avond meemaken? Even stilstaan en niets hoeven? Gewoon een moment zitten en luisteren, een drankje erbij? Kom dan naar de vierde editie van de succesvolle Kampvuurvertellingen. Dit jaar met verhalenvertellers Paul Groos, Martin Bergsma, Joost Schellekens en Nadja Spooren.

Op 16 augustus brengen we van 20.00 tot 22.30 uur allerlei verhalen rond een kampvuur op het pleintje voor ’t Mozaïek in Wijchen. Sprookjes, fabels, broodje-aapverhalen en nog veel meer.

Het eerste half uur is gevuld met verhalen voor de jongere kinderen, daarna voor oudere kinderen en (jong)volwassenen. Vanaf 22.00 uur zijn er nog een halfuurtje griezelverhalen voor de liefhebbers. Fiets dan nog maar door het donker naar huis, als je durft!  

 

Zin gekregen?

Je kunt je hier aanmelden. Kom gratis naar de verhalen luisteren! Een (contante) vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs. Consumpties zijn voor eigen rekening. Meer dan twee uur verhalen bij het kampvuur. De beste afsluiting van de zomervakantie!