BoekStartuurtje: KIDS & COaching (onder voorbehoud)

23 juni 2021, van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Wijchen - de Weide

Elke ouder ziet zijn/haar kind het liefst gelukkig. Het kan echter voorkomen dat je kind niet lekker in zijn vel zit en last heeft van onverklaarbare buikpijn, veel piekert of heel onzeker is bijvoorbeeld. Voor ouders kan het dan fijn zijn er samen met iemand naar te kijken. Een extra zetje in de goede richting kan daarbij een groot verschil maken.

Tijdens deze ochtend vertelt Praktijk KIDS & COaching (gevestigd in Beuningen) wat zij voor je kunnen betekenen. Praktijk KIDS & COaching begeleidt kinderen en ouders bij het makkelijker kunnen oplossen van hun problemen. Vaak is een aantal sessies al genoeg voor verandering en verbetering. De aanpak van  Praktijk KIDS & COaching is praktisch en oplossingsgericht. Zo wordt er aan het zelfvertrouwen van het kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op. Dit is iets waar een kind de rest van zijn leven wat aan heeft. Het resultaat? Een blij en gelukkig kind! Kijk voor meer informatie op www.praktijkkidsencoaching.nl of stuur een mail naar bettina@praktijkkidsencoaching.nl.

Praktijk KIDS & COaching (gevestigd in Beuningen) biedt laagdrempelige, kortdurende en praktische begeleiding aan kinderen, pubers en jongeren en/of hun ouders. De aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Zo wordt er aan het zelfvertrouwen van het kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op. Dit is iets waar een kind de rest van zijn leven wat aan heeft. Het resultaat? Een blij en gelukkig kind! 

BoekStartuurtje: Voorlezen

Iedere woensdagochtend van 10.00 - 11.00 uur kunnen ouders met jonge kinderen (van 2 tot 4 jaar) elkaar ontmoeten bij het BoekStartuurtje. Het BoekStartuurtje start om 10 uur met het Voorleestrom-lied. Er wordt voorgelezen en ook versjes en liedjes zullen aan bod komen.Een keer in de maand is er een speciale gast op het gebied van peuters. Toegang is gratis. 
Aanmelden is verplicht, omdat er maximaal 8 volwassenen in de weide mogen zitten (volgens de richtlijnen van het RIVM).